Messua sai kunnian suunnitella ja toteuttaa Tampereen Kansi Visit Center – vierailijakeskuksen sisustuksellisen yleisilmeen.

8.2.2019

Tampereen ydinkeskustaan junaradan päälle rakennetaan kovaa vauhtia kantta, jonka päälle nousee asuintaloja, areena sekä hotelli. Kyseessä on siis erittäin harvinainen hanke, jossa kaupungin keskustaan rakentuu aivan uusi asuinalue; Tampereen Kansi.

Tampereen Kansi -hanketta esitellään juuri avautuneessa vierailijakeskuksessa Visit Centerissä. Visit Center sijaitsee vanhoissa veturihalleissa Torni-hotellin kupeessa. Vierailukeskuksessa on ennalta sovittuina ajankohtina mahdollista tutustua Tampereen Kansi -alueen toteutukseen.

Messua sai kunnian suunnitella ja toteuttaa Visit Centerin sisustuksellisen yleisilmeen. Lähtökohtana suunnittelulle oli keksiä punainen lanka, mikä visuaalisesti sitoo eri tilat ja toimijat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja heille parhaat mahdolliset tilat esitellä uutta elämysaluetta vanhojen veturitallien määrittämissä puitteissa.

Messuan suunnittelija Jukka Tiihonen ideoi loistavan toteutuksen niin tulevaa kuin mennyttä kunnioittaen. Katso kuvat viihtyisästä ja tunnelmallisesta tilasta ja ihastu!



Lisää SRV:n Tampereen Kansi -hankkeesta:
https://www.srv.fi/kaupunkien-kehittaja/tampereen-kansi/ 
https://www.aamulehti.fi/a/201421813