Haemme myyntipäällikköä projektimyyntiin

2.10.2018

Etsimme Messualle vakituiseen kokopäivätyöhön myyntipäällikköä projektimyyntiin. Voit työskennellä Helsingistä tai Lahdesta käsin.

Myyntipäällikön tehtävään kuuluu monipuolinen projektimyynti yritysasiakkaille. Sovit tapaamiset, ideoit, hinnoittelet ja neuvottelet sopimukset.

Tarjoamme itsenäisen, aktiivisen ja dynaamisen työskentely-ympäristön. Saat organisaation tuen tekemisillesi. Palkkasi on hyvällä tasolla ja työvälineet kohdallaan.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta projekti- ja messumyynnistä. Kaupallinen koulutus on suotavaa, englannin kielen taito välttämätöntä ja muu kielitaito eduksesi. Olet kunnianhimoinen, tavoitteellinen ja nautit aidosti asiakaskohtaamisista.

Hakeminen

Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Hakuaikaa on 11.10.2018 asti ja haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen.

Rekrytointia hoitaa LEAD

Tehtävää koskeviin tiedusteleluihin vastaa LEADillä Olka Mehto puh. 040 450 9085 ja Minna Vornila puh. 050 336 8498.

Muut tiedot tehtävästä:

Palkkaus: Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta

Tehtävässäsi pärjätäksesi odotamme sinulta liiketoiminnan ja markkinoinnin sekä brändin ja kohtaamisten ymmärtämistä – ja halua käyttää osaamistasi asiakkaidemme tulosten kehittämiseen. Messuan hommissa tarvitaan innostusta, halua oppia uutta sekä CAN DO -asenteen tuomaa ongelmanratkaisukykyä.

Tule mukaan onnistumaan kanssamme!