Messuan Helsingin toimisto siirtyi Sörnäisiin – oma ”showroomimme”

23.11.2017

Muutto Hernesaaresta on nyt onnellisesti takana ja uudet tilat Suvilahdenkatu 10 A:n neljännessä kerroksessa korkattu käyttöön. Toimitilamme tulevat toimimaan jatkossa myös showroomina asiakkaillemme.

Olet ehkä huomannut, että matkamme kohti uutta on saanut uusia näkyvämpiä muotoja. Uudet verkkosivumme julkaistiin kesän jälkeen ja nyt marraskuussa siirryimme uusiin toimitiloihin Helsingissä. Uusi osoitteemme löytyy Sörnäisistä.

Pääkonttorimme on ja pysyy tutusti Lahdessa, jo 30 vuotta!

Päivä Balilla, palaveri biitsillä – sisustuksella on väliä

Koska Messua on tilasuunnittelun ammattilainen, oli tahtotilana tehdä tiloista perinteisestä poikkeavat, mutta samalla ehdottoman viihtyisät. Uusien tilojemme suunnittelusta vastasi Riika Anundi-Koskinen.

Uusi neukkarimme fiilistelee biitsiä! Seinä toimii kirjoitus- ja ideatauluna.

”Lähdin liikkeelle Bali – ranta – viidakko -teemoituksella, jotta tiloista tulisi rennot ja elämykselliset. Marraskuisena viimaisena päivänä on mukavaa astella ruohomatolla ja laiturilla, kulkea läpi viidakon ja akvaarion ohi biitsille”, hän taustoittaa.

Suunnittelutyössä ideana oli käyttää samoja materiaaleja kuin  esimerkiksi messuosastoilla käytetään. Näin tila saadaan toimimaan samalla showroomina, josta vieraat voivat napata ideoita ja toiveita omille tapahtumaestradeilleen. Tulostettua pintaa löytyy jo ainakin tapettina, teippinä, kalvona kankaana ja mattona.

Tervetuloa julkisilla tai autolla

Messuan arvoihin ja päämääriin kuuluu ideoiden ja tulosten lisäksi helppous. Uuden toimiston sijainti osuu myös tähän.

”Tänne on helppo ja mukava tulla. Sörnäisten Kurviin korttelin päähän toimistomme ulko-ovesta pääsee niin metrolla, useammalla raitiovaunulla kuin busseillakin. Ja alhaalla kadulla löytyy yleensä ihan kivasti paikka autollekin,” kommentoi markkinointi- ja myyntiassistentti Iris Elias henkilökunnan näkövinkkelistä. Hän itse matkaa töihin Vantaan suunnalta niin metroa kuin bussia hyödyntäen.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat lämpimästi tervetulleita käymään vieraanamme niin palavereissa kuin piipahtamaan vaikkapa kahvilla.

Tutustu Instagramissa, miltä uudet tilamme näyttävät.